عصاره مخمرها جانشین نمک در تولید نان
شرکت آمریکایی savoury systems که در زمینه تولید مواد اولیه کار میکند، تعداد محصولات جانشین نمک خود را برای کمک به نانواها افزایش داده است تا نانواها بتوانند محصولات کمنمک اما با مزه مطلوب به مشتریان خود که خواهان قطع نمک از رژیم غذاییشان هستند تولید کنند.
این جایگزینها، عصاره مخمر هستند که برای استفاده در تولید نان مخصوصا نانهای سفت طراحی شدهاند. این شرکت ادعا میکند این مواد در کنار حفظ طعم به تولیدکنندگان اجازه میدهد ضمن کاهش سدیم مصرفی، بافت پفکی خمیر خود را از دست ندهند.
نمک یکی از مواد اولیه ویژه در فرمولاسیون نانها است زیرا نه تنها باعث بهبود کیفیت طعم میشود بلکه نقش مهمی در فراوری و ایجاد چسبندگی و افزایش زمان ماندگاری نیز دارد. اما ترس از ابتلا به فشار خون بالا، مردم را متمایل به استفاده از محصولات کمنمک کرده است. به همین دلیل محققان این شرکت محصول جدید خود موسوم به جایگزین 886 را تولید کردهاند. این ماده شامل مخلوطی از Kcl، شکر، عصاره مخمر و طعمدهندههایی برای پوشاندن طعم تلخی Kcl است. این محصول در عین حال که یک نوع طعم شوری در دهان باقی میگذارد همراه مخمر نان نیز عمل میکند..