در این بخش با استفاده از روش های مختلف میکروبیولوژی انواع باکتریها، قارچ ها ومخمر ها مورد شناسائی قرار می گیرند.
از جمله این روش استفاده از محیط های اختصاصی و انواع معرف ها،آنتی بیوگرام، بکار گیری روش های مختلف کشت، شناسائی سرولوژی و همچنین استفاده از تکنیک های ملکولی می باشد. از توانمندی های ایجاد شده در این بخش؛ تهیه و استانداردسازی سوش های باکتریایی و باکتری های صنعتی می باشد.
در ذیل تعدادی از عواملی که به روش ملکولی قابل شناسائی می باشند اماده است.
1 کمپیلوباکتر( عام) Campylobacter
2 اشرشیاکلی ( عام) Escherichia coli
3 مایکوپلاسما ( عام) Mycoplasma
4 لیستریا ( عام) Listeria
5 لیستریا مونوسیتوژنز Listeria monocytogenes
6 لیستریا سیلیگری Listeria seeligeri
7 لیستریا اینوکوا Listeria innocua
8 با سیلوس سرئوس Bacillus cereus
9 استافیلوکوکوس ( عام) Staphylococcus
10 استافیلوکوکوس اورئوس Staphylococcus aureus
11 سالمونلا( عام) Salmonella
12 یرسینیا( عام) Yersinia
13 کلستریدیوم پرفرنژنس Clostridium perfringnes
14 آسپرژیلوس Aspergillus
15 پنسیلیوم penicillium
…….