این بخش با دارا بودن امکانات نرم افزاری و سخت افزاری ، خدمات مختلفی را ارائه می نماید. در این بخش تنوع گوشت حیوانات در انواع فرآورده های غذائی با استفاده از روش PCR مورد شناسائی قرار می گیرد. همچنین شناسائی باکتری ها در فرآورده های غذائی از دیگر توانمندی های این بخش برای ردیابی انواع باکتری و یا تعیین و شناسائی آنها می باشد. در این بخش تشحیص انواع ماهی تن و غیر تن با استفاده از پرایمر های اختصاصی و همچنین انواع روش های PCR انجام می گردد.
راه اندازی تشخیص فراورده های تراریخته (GMO) با استفاده از پرامیر های استاندارد و همچنین پرایمر های جدید، از دیگر فعالیت های این بخش می باشد.
خدمات آموزشی :
1-طراحی پرایمر
2-آموزش روش های PCR
3- انجام پروژه های تحقیقاتی
4- انجام خدمات تشخیصی انواع ماهی تن و همچنین بررسی تراریختگی مواد غذائی و غلات