تصویر عنوان

آنزیم اینورتاز Invertase Enzyme

درباره این پروژه

 آنزیم اینورتاز  

  • اینورتاز Invertase (β-Fructofuranosidase; EC 3.2.1.26) یک آنزیم مهم تجاری  محسوب شده و برای هیدرولیز ساکارز در محصولات مختلف  بکار گرفته می شود.
  • هیدرولیز ساکارز  به استفاده از روش آنزیمی یک ترکیب برابر از گلوکز و فروکتوز تولید می کند که به شربت  اینورت  معروف است و به طور وسیعی در صنایع غذایی و  آشامیدنی مورد استفاده قرار می گیرد.
  • مزیت استفاده از روش آنزیمی بر روش اسیدی و یا حرارتی این است که هیچگونه باقی مانده شیمیای در محصول نهایی ایجاد نمی گردد.
  • حتی فرآیند آنزیمی می تواند در زمان نگهداری محصول نهائی نیز به آهستگی ادامه پیدا کند. از این روش برای تولید انواع شکلات  و شیرینی های رژیمی نیز می توان بهره گرفت. 
  • این آنزیم همچنین برای تولید شربت اینورت، کاهش و یا حذف ساکارز در محصولات مختلف، صنایع آرایشی و بهداشتی، دارویی، کاغذ و همچنین کیت های آنزیمی جهت تشخیص ساکارز استفاده شود.

 

شرکت سورن تک توس با بهره گیری از توان علمی و تولیدی خود این آنزیم مهم را تولید و خوشحال هستیم تا برای کشور و صنعت داخلی قدمی شایسته برداشته شده است. 

ما در حال رقابت هسیتم

 

دسته بندی

آنزیم ها و پروتئین ها