آنزیم اینورتاز Invertase Enzyme
درباره این پروژه
آنزیم اینورتاز
- اینورتاز Invertase (β-Fructofuranosidase; EC 3.2.1.26) یک آنزیم مهم تجاری محسوب شده و برای هیدرولیز ساکارز در محصولات مختلف بکار گرفته می شود.
- هیدرولیز ساکارز به استفاده از روش آنزیمی یک ترکیب برابر از گلوکز و فروکتوز تولید می کند که به شربت اینورت معروف است و به طور وسیعی در صنایع غذایی و آشامیدنی مورد استفاده قرار می گیرد.
- مزیت استفاده از روش آنزیمی بر روش اسیدی و یا حرارتی این است که هیچگونه باقی مانده شیمیای در محصول نهایی ایجاد نمی گردد.
- حتی فرآیند آنزیمی می تواند در زمان نگهداری محصول نهائی نیز به آهستگی ادامه پیدا کند. از این روش برای تولید انواع شکلات و شیرینی های رژیمی نیز می توان بهره گرفت.
- این آنزیم همچنین برای تولید شربت اینورت، کاهش و یا حذف ساکارز در محصولات مختلف، صنایع آرایشی و بهداشتی، دارویی، کاغذ و همچنین کیت های آنزیمی جهت تشخیص ساکارز استفاده شود.
شرکت سورن تک توس با بهره گیری از توان علمی و تولیدی خود این آنزیم مهم را تولید و خوشحال هستیم تا برای کشور و صنعت داخلی قدمی شایسته برداشته شده است.
ما در حال رقابت هسیتم