تصویر عنوان

تصویر بزرگ با سایدبار

چهارمین کنفرانس تخصصی بره موم در برزیل

  |   اخبار   |   بدون دیدگاه

چهارمین کنفرانس تخصصی بره موم در برزیل از 25-28 بهمن ماه 1403 برگزار می گردد. در این کنفرانس بیش از 25 کشور با ارائه مقالات تخصصی و محصولات خود شرکت می کنند. برای اطلاعت بیشتر به سایت کنفرانس مراجعه فرمائید.     Propolis Conference 2025 – 4th International Propolis...

ادامه مطلب

سایت جدید محصولات بره موم ، عسل ژل رویال راه اندازی شد.

  |   دسته‌بندی نشده   |   بدون دیدگاه

سایت جدید  محصولات بره موم ، ازمون های اختصای و درجه بندی عسل و ژل رویال فعال شد.  هدف از این سایت ایجاد یک بستر مناسب برای ارتباط با مصرف کنندگان داخلی و خارجی می باشد. این سایت دو هدف را دنبال می کند که...

ادامه مطلب

سایت اختصاصی محصولات زنبور عسل بیش از یک سال است راه اندازی شده است.

  |   دسته‌بندی نشده   |   بدون دیدگاه

در این سایت با آدرس  www.stt-honeybee.com  اطلاعات اختصاصی محصولات بره موم درمانی تولیدی شرکت سورن تک توس و همچنین ارزیابی و کیفیت سنجی عسل و ژل رویال برای مصارف مختلف از جمله درمان ارائه می گردد.  ما باور داریم عسل یک محصول طبیعی زنده است...

ادامه مطلب

کنفرانس بین الملی بره موم در ترکیه International Propolis Research Group: IPRG

  |   اخبار, اخبار, اخبار, اخبار   |   بدون دیدگاه

در این کنفرانس افراد شناخته شده دنیا در تحقیق و تولید محصولات بره موم شرکت داشتند. مدت کنفرانس 3 روز و در استانبول و به میزبانی شرکت Balpamark انجام شد. Uluslararası Propolis Konferansı 2023 (propolisconference.com) در این بین دکتر محسن فتحی نجفی بعنوان سخنران در روز دوم ...

ادامه مطلب

اولین سمپوزیم بین المللی آپی تراپی (زنبوردرمانی) ایران و ترکیه

  |   دسته‌بندی نشده   |   بدون دیدگاه

زنبوردرمانی، یک رویکرد قابل توجه در ارتقاء سطح سلامت عمومی، پیشگیری، بهبود و کمک به درمان بیماری ها به عنوان یک طب مکمل و جایگزین است که توجه متخصصان بهداشت و درمانی جهان را به خود جلب نموده است و در سال‌های اخیر با پیشرفت‌های...

ادامه مطلب

محرک خمیر مایه نانوائی

  |   دسته بندی نشده   |   بدون دیدگاه

محرک( استارتر) خمیر مایه نانوائی خمیر مایه یا مخمر از دیر باز برای تولید نان مورد استفاده قرار می گرفته است و بدلیل تنوع عملکرد مخمر ها طعم و مزه و ماندگاری نان ها می تواند متفاوت باشد. متاسفانه بیش از چند دهه است که ...

ادامه مطلب