محرک خمیر مایه نانوائی
محرک خمیر مایه نانوائی
- خمیر مایه یا مخمر از دیر باز برای تولید نان مورد استفاده قرار می گرفته است و بدلیل تنوع عمل کرد مخمر ها طعم و مزه و ماندگاری نان ها می تواند متفاوت باشد. متاسفانه بیش از چند دهه است که استفاده بیش از حد خمیر مایه برای سرعت بخشیدن به فرآیند ور آمدن خمیر و سرعت تولید افزایش یافته است.
- که این خود در کاهش کیفیت نان بدلیل عدم فرصت مناسب برای عمل کرد مخمر در تولید آنزیم ها و ترکیبات پلی فنلی و آنتی اکسیدنی بسیار موثر است.
- از طرفی تفاوت در فرآیند های تولید خمیر مایه تاثیر مستقیمی در عمل کرد خمیر مایه مصرفی بر روی فرآوری نان دارد.
- جهت کاهش مشکلات مختلف تولید نان و فراوری آن، شرکت سورن تک توس با تولید عصاره مخمر و افزودنی های مناسب بعنوان محرک مخمر و سرعت دهنده به شروع بیان ژن ها و تولید آنزیم ها و همچنین در ایجاد طعم و مزه مناسب، اقدام نموده است. این محرک می تواند همراه با ترکیبات مختلف در ایجاد شرایط مناسب رشد و فعالیت مخمر موثر بوده و کیفیت نان را افزایش دهد.
مزایای مصرف محرک :
- کاهش مصرف خمیر مایه در حجم آرد مصرفی.
- افزایش ماندگاری نان تولیدی.
- کاهش کپک زدگی نان.
- افزایش تولید پلی فنل، آنتی اکسیدان و آنزیم های مخمر
نان را با کیفیت تولید و مصرف کنید