آزمایشگاه تخصصی عسل
پتانسیل های کیفی محصولات زنبور عسل
عوامل تاثیر گذار در تولید محصولات زنبورعسل عبارتند از نوع و گونه زنبور، زمان فرآوری توسط زنبور، فلور گیاهی منطقه پرورش زنبور و تولید عسل، شرایط محیط زیستی و فصل تولید عسل.کیفیت عسل تولیدی توسط زنبور عسل تا زمان مصرف به شرایط تولید توسط زنبور، شرایط جمع آوری و فرآوری ثانویه عسل و شرایط نگهداری و طول عمر عسل بستگی دارد. امروز با رویگرد به محصولات طبیعی بعنوان غذا و غذا دارو، عسل و دیگر فرآورده های زنبور بصورت گسترده در دنیا با وارات و صادارت در بخش درمان، ارزش بالائی پیدا نموده است. این ارزش گذاری وابستگی مستقیم به کیفیت عسل دارد و مصرف کنندها به دنبال کیفیت بالای این محصولات هستند.
نتایج تحقیقات مختلف نشان داده است که شرایط موجود در کندو مانند فضا ، تراکم جمعیت زنبورها یا استعداد ژنتیکی زنبورها قادر به تأثیرگذاری بر برخی از پارامترهای موثر بر فاکتور ها کیفیت عسل و بره موم و غیره دارد. در تحقیقات مختلف نتیجه گیری شده است که ترکیب شهد ، به ویژه آنزیم های می تواند رابطه مستقیم با کیفیت عسل و در طول فرآیند تکامل و رسیدن عسل داشته باشد.
بر اساس تحقیقات مختلف بالینی مشخص شده است عسل های طبیعی با دارا بودن مواد موثر از جمله آنزیم ها و پلی فنل ها و آنتی اکسیدان ها تاثیر مناسبی در پیشگیری و درمان انواع بیماری ها دارند. عسل های با کیفیت مناسب می توانند ارگان های فعال مانند کبد و کلیه و پانکراس را سالم نگهدارد. افزایش ایمنی و بالابردن توان جسمی از دیگر مزایای عسل های طبیعی با کیفیت بالا می باشد که امروزه بدلیل نوع تغذیه انسان می تواند کمک موثری در کیفیت زندگی فراهم نماید.
آزمایشگاه سورن تک توس بابیش از 15 سال تحقیق در خصوص محصولات زنبور عسل و انجام آزمون های کیفیت سنجی ، می تواند عسل را بعنوان یک غذا-دارو بر اساس فاکتور های بیولوزیک آن مانند آنزیم ها، میزان پلی فنل، فعالیت ضد میکروبی، مقدار پرولین و دیگر عوامل موثر بر کیفیت واقعی عسل درجه بندی نماید. این آزمون ها به تولید کننده این امکان را می دهد تا یک محصول با خصوصیات تعریف شده به مشریان خود ارائه نماید. این فرصت مناسبی برای قیمت گذاری متنوع بر اساس کیفیت و درجه بندی و درآمد زائی بیشتر می باشد. از طرفی مشریان نیز بر اساس درجه بندی و کیفیت و توان مالی نسبت به خرید عسل اقدام می نماید.
آزمایشگاه سورن تک توس آمادگی کامل برای ارزیابی کیفی عسل، بره موم، ژل رویال و گرده را برای تولید کنندگان، تجار و مصرف کنندگان دارد.
- برای اطلاع از کابرد های درمانی و محصولات زنبور عسل به این فیلم/اسلاید توجه کنید.خدمات و فرآورده های زنبور عسل (aparat.com)
- برای اطلاع از ارزیابی و کیفیت سنجی عسل این گفتگو را از دکتر محسن فتحی نجفی تماشا کنید. معیارهای ارزیابی و کیفیت سنجی عسل (aparat.com)
- عضو شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی: مجموعه آزمایشگاه ها شرکت سورن تک توس | شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی (labsnet.ir)
- جایگاه و دامنه کاری آزمایشگاه سورن تک توس در سایت شبکه کشوری آزمایشگاه های وزارت بهداشت: شبکه کشوری آزمایشگاهی سازمان غذا و دارو (fda.gov.ir)
برای اطلاعات بیشتر به سایت www.stt-honeybee.com مراجعه کنید.