آنزیم آمیلاز Amylase
آنزیم آمیلاز
آنزیمها بهعنوان بیوکاتالیستهای صنعتی مزایای زیادی نسبت به فرآیندهای شیمیایی سنتی با توجه به پایداری و کارایی فرآیند دارند. کاتالیز آنزیمی برای فرآیندهای تجاری در صنایع دارویی، غذایی و آشامیدنی، شوینده و دام و طیور طبقه بندی شده است. تولید آنزیم های گروه آمیلاز از منابع باکتریایی، قارچی و یا حیوانی و یا گیاهی قابل تامین می باشد.
آنزیم آمیلاز با توان هیدرولیزی انواع نشاسته می تواند در صنایع مختلف شامل :
- هیدرولیز نشاسته و تولید فرآورده های مختلف مانند مالتودکسترین ، گلوکز
- هیدرولیز نشاسته و یا آهاربر جهت مصارف صنایع پارچه بافی
- مصارف صنایع غذائی شامل استفاده در انواع فرمولاسیون های کیک، بیسکویت و غیره
- مکمل آنزیمی نان و آرد و بهبود دهنده های نان های صنعتی و رژیمی
- مکمل آنزیمی جهت مصارف داروئی شامل انواع قرص ها و شربت های مکمل هضم غذا
- شوینده های آنزیمی پودری و مایع