کیک جانشین گرده

جهت افزایش رشد وجمعیت کندو، تقویت توان زنبور و زمستان گذرانی
ترکیبات:
فرمول تهیه شده شامل شکر، آمینو اسید و پروتئین های گیاهی و حیوانی، منابع ویتامینی و مینرال های طبیعی، آنزیم های کمکی برای هضم و جذب مناسب مواد غذائی می باشد. نسبت تعیین شده مواد در این محصول بر اساس مطالعات محتلف صورت گرفته و فاقد هرگونه مواد شیمیایی، نگهدارنده و آنتی بوتیک می باشد.
نحوه استفاده:
سه قسمت از پودر را با یک قسمت از آب با دمای معمولی ( ترجیحا از آب جوشیده شده سرد استفاده شود) مخلوط کرده و یکنواخت نمائید. در صورت سفت شدن خمیر مقدار بسیار کمی آب برای مناسب شدن خمیر به مخلوط اضافه نماید. خمیر را برای مدت 10 تا 15 دقیقه در دمای معمولی در ظرف دربسته ( یا پلاستیک) نگهداری نماید. این عمل باعث آزاد سازی بهتر مواد و کاربری بیشتر خمیر می گردد.
حجم خمیر آماده سازی شده را برای یک یا حداکثر دو نوبت تهیه نموده و در صورت عدم مصرف آن را در فریزر قرار دهید ( دمای یخچال مکانی برای رشد باکتری های سرما دوست و کاهش عملکرد مواد موثر در خمیر می گردد).
برای جلوگیری از تبخیر و خشک شدن سطح بالائی خمیر، با استفاده از کاغذ مومی و یا پلاستیک آن را بپوشانید.
توصیه می شود در زمان تهیه خمیر از سرکه سیب به میزان 1% به خمیر اضافه شود (برای هر یک کیلو خمیر یک سوم استکان) و همچنین از عسل برای تقویت بیشتر کیک استفاده گردد.
دور از نور مستقیم و در دمای پائین تر از 30 درجه نگهداری شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.