عصاره مخمر (مکمل طیور)

کاربرد عصاره مخمر در جیره طیور:

با توجه به خصوصیات و مواد مغذی موجود در عصاره مخمر این ماده در تغذیه طیور جهت جوجه های گوشتی ، مرغ های مادر و تخمگذار و پرورش بقلمون مورد استفاده قرار می گیرد.

از جمله مواد تایید شده جهت مصرف این ماده در پرورش طیور عبارتند است:


-توسعه پرز های روده و افزایش سطح جذب مواد غذائی جیره
-مقاومت در برابر عوامل بیماریزا با افزایش سطح ایمنی بدن و همچنین افزایش سطح ایمونوگلوبولین های IgG و IgA، افزایش اینترفورن ها و گلبول سفید با استفاده از عصاره مخمر.
-بهبود رفتار طیور در زمان ایجاد استرس محیطی
-افزایش فعالیت های آنزیم و متابولیسمی دستگاه گوارش با ایجاد شرایط عملکرد آنزیم ها در حضور کوفاکتور و کوآنزیم های عصاره مخمر.
-کاهش ضریب تبدیل خوراک در یک دوره پروش با افزایش جذب مواد موثر توسط روده و افرایش متابولیسم داخل سلولی در طیور.
-افزایش یکنواختی وزن طیور در گله و همچنین کاهش وزن در شرایط بحرانی
-کلیه این موارد می تواند علاوه بر کاهش هزینه های از طریق عدم استفاده از آنتی بیوتیک، کاهش بیماری و تلفات ، کاهش ضریب تبدیل و کاهش مصرف خوراک و موارد دیگر به تولید یک محصول پروتئینی مطمئن کمک شایانی بنمایید.

 

تعدادی از منابع استفاده عصاره مخمر در جیره غذائی طیور و اثرات مثبت آن بر رشد و جایگزینی آنتی بیوتیک

-Thanissery R, McReynolds JL, Conner DE, Macklin KS, Curtis PA, Fasina YO (2010) Evaluation of the efficacy of yeast extract in reducing intestinal Clostridium perfringens levels in broiler chickens. Poult Sci. 89(11):2380-8.

-G. R. Huff, W. E. Huff, N. C. Rath, F. Solis de los Santos, M. B. Farnell and A. M. Donoghue (2007) Influence of Hen Age on the Response of Turkey Poults to Cold Stress, Escherichia coli Challenge, and Treatment with a Yeast Extract Antibiotic Alternative. Poult Sci. 86:636-642.

-G. R. Huff, W. E. Huff, M. B. Farnell, N. C. Rath, F. Solis de los Santos, and A. M. Donoghue (2010)Bacterial clearance, heterophil function, and hematological parameters of transport-stressed turkey poults supplemented with dietary yeast extract. Poult. Sci., 89(3): 447 – 456.

-E. Matur, E. Ergul, I. Akyazi, E. Eraslan, and Z. T. Cirakli (2010) The effects of Saccharomyces cerevisiae extract on the weight of some organs, liver, and pancreatic digestive enzyme activity in breeder hens fed diets contaminated with aflatoxins. Poult. Sci., 89(10): 2213 – 2220.

-Y. O. Fasina and R. R. Thanissery (2011)Comparative efficacy of a yeast product and bacitracin methylene disalicylate in enhancing early growth and intestinal maturation in broiler chicks from breeder hens of different ages. Poult. Sci., 90(5): 1067 – 1073.

-F. Solis de los Santos, A. M. Donoghue, M. B. Farnell,, G. R. Huff, W. E. Huff,, and D. J. Donoghue, (2007) Gastrointestinal Maturation is Accelerated in Turkey Poults Supplemented

with a Mannan-Oligosaccharide Yeast Extract (Alphamune). Poult. Sci., 89: 921-930.

-Zhang, A. W., B. D. Lee, S. K. Lee, K. W. Lee, G. H. An, K. B. Song, and C. H. Lee. 2005. Effects of yeast (Saccharomyces cerevisiae) cell components on growth performance, meat quality, and ileal mucosa development of broiler chicks. Poult. Sci. 84:1015–1021.

-S. Al-Mansour1, A. Al-Khalf1, I. Al-Homidan2 and M.M. Fathi2 (2011)Feed Efficiency and Blood Hematology of Broiler Chicks Given a Diet Supplemented with Yeast Culture, International Journal of Poultry Science 10 (8): 603-607.

-Huff, G.R., W.E. Huff, M.B. Farnell, N.C. Rath, F. Solis de los Santos and A.M. Donoghue, 2010. Bacterial.clearance, heterophil function and hematological parameters of transport-stressed turkey poults supplemented with dietary yeast extract. Poult. Sci., 89: 447-456.

-Owens, B., Ellis, S.M. & Mcckracken, K.J., 2003. Effects of yeast extracts, with and without oxygenisedTM water, on the performance and gut histology of broiler chickens. Br. Poult. Sci. 44, S21-2.

-N. Mathlouthi, N. Ballet and M. Larbier (2011) Effects of Yeast Extract Addition in Diet on Performances and Feather Pecking of Pullets When Raising under Feed Restriction and Litter Removal. International Journal of Poultry Science,10(4);

-L. I. Osumah and N. J. Tonukari (2010)Production of yeast using acid-hydrolyzed cassava and poultry manure extract. African Journal of Biochemistry Research, 4 (5), 119-125.

-V. K. Silva ,1 J. Della Torre da Silva , K. A. A. Torres , D. E. de Faria Filho , F. Hirota Hada, and V. M. Barbosa de Moraes (2009)Humoral immune response of broilers fed diets containing yeast extract and prebiotics in the prestarter phase and raised at different temperatures. J. Appl. Poult. Res. 18 :530–540.

تعدادی از سایت های مرتبط با استفاده از عصاره مخمر در جیره غذائی

http://www.bectrade.com/other-feed-additives/p90333-feed-yeast-extract.html

http://www.businessportals.com/directory/livestock-pets/animal-feed/all/yeast-extract.html

http://www.hpj.com/archives/2011/apr11/apr25/0414AntibioticAlternative1P.cfm

http://www.biomax.org.uk/biomax-blends.php

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20952700

http://www.home-remedies-for-you.com/vitamins/b-complex-vitamins/food.html

http://www.americanfarm.com/publications/the-delmarva-farmer/poultry/637-dietary-yeast-extracts-tested-as-alternative-to-antibiotics

http://vi-cor.com/products/celmanax/drydata.html

http://www.tradezz.com/buy_429360_Yeast-Extract-for.htm

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.